Assassin LoL-a - Twitch

Twitch, po mom mišljenju strašan heroj, sad upravo sakupljam poene za njega. Planiram da ga vodim stalno, baš sam se zagrejao za njega. Vrlo je jednostavan za vodjenje. Kada vodite Twitch-a obavezno morate biti sami na sredini i da sakupljati pare kako znate i umete. Prva magija mu je odlična, upalite je i nevidljivi ste 60 sekundi na poslednjem nivou možete i da je prekinete, ali i  da odmah udarate. Što se tiče ove magije mene je oduševilo sledeće, što ste više nevidljivi to će vam biti brži udarac dakle ako ste nevidljivi 60 sekundi i nakon toga krenete da udarate, udarac će vam biti brži za 70% sto je sjajno. Kada iskombinujete sa drugom i trećom magijom heroj pobesni. Druga magija ga usporava svakim udarcem, a treća mu daje dodatan damage. U slučaju kada baš ne možete da ubijete protivnika, a to je u većini slučajeva nemoguće, upalite ulti i tucite protivnika dok ga ne ubijete. Ulti tj. zadnja magija mu daje ogroman range i nanosi 100% damage-a. Znači armor im ništa ne znači kad upalite ulti i bijete sve koje se nalaze sa strane. Ovaj heroj je odličan, ali naravno ima i svoje mane. Protivnički heroji mogu lako da ga zaustave ako niste dovoljno skoncentrisani zato što je previše mekan. Na početku partije ne može ništa specijalno da uradi, ali što duže partija traje to ce Twitch više ubijati i pomagati svojoj ekipi do pobede.

O Assassin-ima LoL-a

Kao što nam sam naslov kaže danas ću pisati o assesnima LoL-a, tj. o ubicama LoL-a. Tačnije o dva heroja koja po mom iskustvu nanose ogroman demage I ako ih protivnicka ekipa ne zaustavi sigurno gube partiju. Jer partija uglavnom zavisi od tih heroja. Oni uglavnom idu na middle odnosno sredinu, ako se dovoljno nafarmuju odnosno ubiju dovoljno kripova, ukoliko idu po stranama i ubijaju heroje onda su faktički nezaustavljivi.

Prvi heroj o kome ću pisati jeste Teemo. Po mom mišljenju ovaj heroj je odličan, moja lična iskustva sa njim su sjajna. Jedino što mu zameram je to što je mnogo mekan, ali za ekipu je jako dobar. Po mom mišljenju on ne treba ni da ide na sredinu, sjajan je i na lane-u gde se igra 2v2, jer ima pasivnu treću magiju koja usporava i daje dodatan demage. Ako odigrate ovako, heroji koji udaraju moraju da prilaze kripovima, zaletite se sa vašim timom i samo ih gadjajte, rezultat će biti odličan. Teemo ima specijalnu maguju, naime ako se 3 sekunde ne pomerate onda ste ne vidljivi, što je još jedna prednost. Kada Teemo-vu drugu magiju  uključite na poslednjem levelu trčite 35% brze sve dok vas ne udari protivnički heroj ili kula. Prva magija mu je odlična za heroje koje nanose veliki demage. Dakle onda je oštećenje ili demage 260, ali ono što je jos bolje kod ove magije je to što protivnički heroj ima mis šansu i ne može da vam nanese demage. Ulti tj. zadnja magija su mu pečurke, to je takodje dobro za ekipu jer vi možete da ih postavite po celoj mapi, što vam pomaže da vidite gde se protivnički heroji nalaze. Pečurke takodje nanose i demage, usporavaju, a možete ih beskonačno postavljati. Jedina mana ove magije magije je to što protivnički heroj mora da stane na nju da bi primio demage i usprio se.