Nedelja, Novembar 21, 2010

Jučerašnja partija LoL-a

 

Priznajem da ovu partiju nisam ništa sepcijalano odigrao tj. bio sam poprilično loš, o ovoj temi sam izabrao da pišem zato što sam iznervirao moja četiri drugara dok sam vodio Twitch-a. Mislim da sam im digao pritisak 300 sa 200. Dok je trajala partija ja sam bio na sredini i  kripovao sam nekih 15 minuta, nakon čega sam se smilovao da sidjem dole I da malo pomognem drugarima da ubijemo protivnike i tako par puta. Nakon toga drugar ih sve ubije i ja naravno ne dobijem gold. Posle toga taktika mi je bila da se ne pomeram sa sredine dok ne sakupim dovoljno kripova. I tako ja farmujem i farmujem i farmujem… nema me na mapi, malo i ubijam. Za to vreme moja četiri druga svaki put nalete na pet protivnika i oni ih ubiju. Kako je partija što više partija odmicala, sve više I više smo gubili. Iznerviran tokom igre moj pametni ortak Joca je hteo da se predamo, njih troje su glasali za, a jedan moj drug I ja protiv. Sva sreca pa je protivnički tim grešio jer su nas napadali po dvoje, pa je bilo dva na pet.  Na kraju zahvaljujući protivničkom tim-u, porušili smo celu bazu kao I njih I naravno pobedili. Danas sam saznao da su me proklinjali i psovali, a da nije bilo mene ne bi pobedili..:)))

Ti dezko nisi normalan [Odgovori]

Tebi se nije isplatilo da silazis dole da ubijas???ne dobijaju se pare za asisteniju???
Prvo tukli somo ih prvih pola sata 4v5...al kad ti nisi proveravao da oni imaju eliksire...poceo si da fidujes(muljas njih) tako da smo igrali 6 na 4 :P...
joca koji je hteo da preda partiju je imao 18/11/11,sale je imao 17/4/31,a kobatz 4/7/33!!!
tako da mi ne vidimo kako si ti dobio tu partiju :P

Comment by joca,sale i kobatz (11/23/2010 21:56)

Web igranje [Odgovori]

Igranje na webu je promijenilo naš svakodnevni život. Tehnologija je ušla u naše domove i ništa više nije kao prije. Obitelj se vidi za vrijeme objeda (koji puta niti to), svatko ima svoj pametni mobitel i sve žive sretno i veselo, ili bar tako misle.

Comment by Igrač (09/04/2020 16:48)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me